New Orleans Saints följde inte spelets principer

New Orleans Saints följde inte spelets principer

Den mest oväntade matchen i NFL League den här omgången var Arizona Cardinals förlust med 14-30 mot Detroit Lions. När allt kommer omkring är klassificeringen mellan de två lagen väldigt olika. Inte konstigt att alla säger att NFL är den mest oförutsägbara händelsen. I den här omgången besegrade många svaga lag starka lag. Förutom Arizona Cardinals är Tampa Bay Buccaneers 0-9 förlust mot New Orleans Saints också ett populärt spel. Konkurrensen mellan spelarna på båda sidor är hård. Amerikansk Fotboll Tröja

Tampa Bay Buccaneers förlorade mot New Orleans Saints många gånger förra säsongen, men de förväntade sig inte att bli blockerade av sina motståndare till noll den här säsongen. Det är tredje gången i Tom Bradys karriär som hans motståndare har noll. Efter matchen var han väldigt arg, tog av sig Tampa Bay Buccaneers tröja och föll tungt på surfplattan. Anledningen till att Tom Brady var arg i det här spelet var att hans motståndare inte spelade i princip. Spelare som bär New Orleans Saints tröjor har medvetet kränkt och skadat motståndare många gånger. Tampa Bay Buccaneers förlorade tre toppspelare i det här spelet, vilket resulterade i att inga spelare är tillgängliga för nästa match.

Spelet är rättvis konkurrens, men tyvärr följer vissa lag inte denna princip. Att veta att New Orleans Saints har dessa planer kan Tampa Bay Buccaneers få dem att vinna matchen. Slutspelet är trots allt det verkliga slagfältet. Till lagets nästa match skrev Tampa Bay Buccaneers återigen på de gamla spelarna att gå med, de har skadat för många spelare den här säsongen. Lyckligtvis är Tom Bradys mentalitet i spelet fortfarande mycket stabil, det finns ingen oavsiktlig impuls att bli skadad.